Velg riktig størrelse på sengen din

Størrelsen på sengen din betyr faktisk noe og det betyr enda mer når du sover sammen med noen enn det gjør når du sover alene. For størrelsen på senga di påvirker faktisk søvnkvaliteten din på en måte som du kanskje ikke legger merke til, men som likevel sniker seg inn i både den mentale og fysiske helsen din. Å velge en stor nok seng er derfor en ting som ikke akkurat kan sies å være uviktig. 

Det å velge en seng som er stor nok er viktig når man skal sove sammen med noen, enten man har kjæresten sovende på besøk ofte eller man bor sammen eller kanskje snart skal flytte sammen. For selv om det å sove inntil hverandre er skikkelig koselig har de fleste litt behov for plass når man først har sovnet – til tross for at man sovnet inntil hverandre. Derfor er det viktig å prioritere for eksempel en King Size seng når man sover sammen med noen og rett og slett prioritere god søvn. 

Sov bedre sammen 

Når man skal sove sammen med for eksempel kjæresten sin er det at man har en litt for liten seng noe som kanskje kan føles romantisk i starten, men så snart man slutter å ligge i skje hele natten blir det fort for liten plass hvis man ikke har en seng som faktisk er stor nok til to voksne. Det kan hende at man ikke tenker at det er så viktig, men det påvirker søvnkvaliteten vår veldig og ofte oppdager vi ikke hvor mange ganger om natten vi våkner. 

Det å våkne om natten på grunn av at man sover sammen i en for liten seng er ikke bra for verken den mentale eller fysiske helsa vår og er noe som vi alle sammen burde tenke over hvis vi bor sammen med noen vi sover sammen med, sover mye sammen selv om man ikke bor sammen, eller kanskje tenker på å flytte inn sammen. 

Det å sove godt sammen danner liksom hele fundamentet på forholdet, fordi søvn er en stor del av fundamentet vårt som mennesker, og derfor er det så utrolig viktig at vi prioriterer god søvn ikke bare når si sover alene, men også når vi sover sammen med kjæresten vår. Å investere i en skikkelig god seng med god nok plass kan på alle måter beskrives som en investering i både helsa vår og forholdet vårt.