Slik setter du av tid til deg selv

De siste to årene har vi brukt mye tid for oss selv, men det betyr likevel ikke nødvendigvis at vi har vært flinke til å sette av tid til oss selv. Selv om hverdagen består av møter med jobben over Teams eller vinkveld med jentene over Zoom, så er det fremdeles viktig å sette av ekstra tid til seg selv. Vi beveger oss mot en tilnærmet normal hverdag og det er da viktig å passe på at man ikke blir overveldet. Husk å passe på deg selv. 

Litt «selfcare» i hverdagen 

Vi får ofte høre at såkalt «selfcare», eller egenpleie, er viktig – og dét er det. For at du skal ha nok overskudd til å prestere på alle plan er det viktig at du også setter av tid til deg selv. Hvordan du gjør dette er litt opp til deg selv og hva du selv foretrekker, men vi skal selvfølgelig komme med noen tips og forslag slik at du har noe og velge mellom dersom du er litt usikker. 

Hjemmespa: Det å ha et lite spa hjemme kan virkelig rense sjelen. Bruk tid på å lakke neglene, ta ansiktsmaske eller et langt bad – eller hva med alle tre. Det å føle seg fresh og flott er et godt skritt i riktig retning. 

Hjemmekino: Å se en film hjemme er nok noe mange har gjort mye i det siste, men det kan bli litt ekstra dersom du gjør litt ut av det. Skjenk deg et glass vin, popp litt mikropopkorn og legg fra deg telefonen. Ikke la noe forstyrre deg når du nyter en film du lenge har hatt lyst til å se. 

Egentid: Det å være hjemme alene kan virkelig gi en ny energi. Les mer her om morsomme tilbehør som kan gjøre hjemme-alene-kvelden litt mer spennende eller bruk kvelden til å slappe av og høre på god musikk.