Send pakker billig til Norge

Det å sende og motta pakker er noe som alle elsker, noe som gjør at man føler seg veldig satt pris på, og det er ikke noe man skal kimse av akkurat. Men logistikken kommer ofte litt i veien for den gode følelsen man kan få, og det er det faktisk ingen grunn til, for med noen helt enkle tips og triks, kan man sende pakke til Norge, både fra utlandet og fra Norge, helt uten å behøve å bekymre seg for logistikken i det å skulle sende pakken på en billig måte. 

Hvis du vil at vi skal si send pakke billig til Norge, og fortelle akkurat hvordan man gjør nettopp det, er det akkurat riktig sted du er på. Og det er faktisk i hovedsak to måter man kan sende pakke til Norge. Den ene måten er hvis man skal sende pakke innenfor Norge, og den andre måten er hvis man skal sende pakke fra utlandet til Norge. Så uansett hvilken av de to du er, kan du lese med her. 

Sende billig pakke innenfor Norge 

Hvis du skal sende en billig pakke fra Norge til Norge, altså innenfor landets grenser, så finnes det en helt utrolig smart løsning som heter Norgespakke. Dette er noe som gjør at man betaler for esken, med porto, men vekten har ikke noe å si. Perfekt hvis man skal sende noe som kanskje veier litt, men ikke ønsker å betale masse i porto, for hvem ønsker vel det liksom? 

Sende billig pakke til Norge fra utlandet 

Når man skal sende pakke fra utlandet til Norge er det litt annerledes. Her må man tenke smart og se på ting som hva tollgrensene for gaver er, deklarere riktig, og alle de tingene der, som kan gjøre at det blir unødvendig dyrt å sende. For det å sende pakker skal være koselig og ikke slitsomt og dyrt.