Hva er Tornado Cash og hvordan fungerer det?

Det har blitt mulig å bruke Bitcoin og andre kryptovalutaer for å spille som Tornado Cash, bortsett fra Tornado Cash kan du også se den beste Bitcoin Caino her beste-bitcoin-casino.io

er en desentralisert finansiell protokoll (DeFi) som lar brukere anonymt sende og motta Ethereum (ETH)-tokens. Protokollen bruker null-kunnskapsbevis for å tillate brukere å opprettholde personvernet mens de utfører transaksjoner på Ethereum-blokkjeden.

For å bruke Tornado Cash, må brukere først sette inn ETH i den smarte kontrakten. Når en bruker ønsker å trekke tilbake sin ETH, må han/hun levere bevis på null kunnskap til smartkontrakten, som viser at han/hun er eieren av den deponerte ETH. Når beviset er bekreftet, kan brukeren trekke sin ETH fra smartkontrakten uten å måtte avsløre identiteten sin.

Tornado.Cash er en upålitelig protokoll, noe som betyr at du ikke trenger å stole på tredjepartsadministratorer for å lagre deres ETH. Protokollen er også ikke-administrativ, noe som betyr at brukere beholder full kontroll over sine private nøkler og kan trekke tilbake ETH når som helst.

Tornado.Cash Protocol har blitt revidert av flere sikkerhetsselskaper og anses å være en av de sikreste DeFi-protokollene i verdensrommet.

PROS:

-Anonymitet: Protokollen lar brukere opprettholde personvernet mens de utfører transaksjoner på Ethereum blockchain.

-Ikke tillit: Protokollen er upålitelig, noe som betyr at brukere ikke trenger å stole på tredjepartsadministratorer for å lagre sin ETH.

-Ingen innskudd: Protokollen er ikke-kontinuerlig, noe som betyr at brukere beholder full kontroll over sine private nøkler og kan trekke tilbake ETH når som helst.

KONSEKVENSER:

-Kompleksitet: Protokollen er kompleks og kan være vanskelig for noen brukere å forstå.

-Begrenset bruk: Protokollen har begrenset bruk og er kun nyttig for de som vektlegger personvern og anonymitet. -Sikkerhet: Protokollen har blitt gjennomgått av flere sikkerhetsselskaper og anses å være en av de sikreste DeFi-protokollene på feltet.