Gjør hjemmet ditt til live med AykasaDu har garantert møtt de populære bretteboksene, enten på sosiale medier, eller i et hjem du har vært på besøk. Aykasa foldebokser har nemlig sneket seg inn i de fleste danske hjem, hvor de kan bringe liv til en ellers kjedelig og grå hverdag. Aykasa foldebokser har et lett og elegant uttrykk, samtidig som de finnes i de vakreste farger som kan gi hjemmet litt liv.

Du finner et bredt utvalg av Aykasa foldebokser på https://littlehappy.no/aykasa, hvor du kan finne favorittfargene dine og lage de vakreste kombinasjonene. Med Aykasa sammenleggbare bokser kan alle ha liv i hjemmet, uten å måtte ha den store oppussingen og penselen på gang. Det som er bra med Aykasa er også at hvis du blir lei av fargene, er de veldig enkle å endre.

De mest populære fargene
Som med alt annet er det bare noe som treffer mer enn noe annet, og det gjelder også Aykasa brettebokser. Derfor er det også noen klare favoritter blant barnefamilier når det kommer til farger. Dette betyr imidlertid ikke at de er de eneste ekte Aykasa bretteboksene, du kan velge akkurat den fargen du liker, Aykasa finnes faktisk i over 30 forskjellige farger. Imidlertid er de mest populære fargene:

Grey – De grå bretteboksene er enormt nøytrale og kan derfor brukes i ethvert hjem. Foldeboksen har et kaldt og grafisk uttrykk som gjør at den ikke vil ta for mye fokus fra resten av boligens interiør, men rett og slett gi boligen en liten spiss. Den grå Aykasaen kan kombineres med stort sett alle de andre fargene, og er derfor en veldig god farge å starte med.

Coconut Milk – Coconut Milk er en bretteboks som er litt mot hvitfargen, uten å være helt melkehvit. En Coconut Milk bretteboks er varmere i den, og kan kombineres med de fleste andre farger uten at det ser rart ut. Med en Coconut Milk foldeboks får du en nøytral foldeboks som kan passe i mange hjem.

Warm Taupe – Warm Taupe er en av de varmere Aykasaene, som lener seg litt på en mørk beige farge. Denne sammenleggbare boksen har med sitt varme uttrykk blitt enormt populær og er virkelig god for å gi varme og liv til en ellers kald stil som er så moderne nå for tiden. Warm Taupe er veldig fin å kombinere med de litt lysere nyansene, for å gi rommet så mye liv.

Bruk Aykasa til litt av hvert
De populære bretteboksene kan faktisk brukes til stort sett alt, så det er kun fantasien som setter grenser. Du kan bruke en Aykasa sammenleggbar boks til oppbevaring på barnerommet, eller rett og slett som pynt i stua. Aykasa er så flinke til å få tak i alle de små tingene som ellers vanligvis alltid ville blitt borte. Samtidig kan du også bruke Aykasa utenfor hjemmet. En Aykasa sammenleggbar boks er godkjent for mat, og derfor kan de brukes til å transportere mat i tilfelle du trenger det.