Finn en ny håndstøvsuger i en håndstøvsuger test

Håndstøvsugeren vinner stadig terreng, er nå en fast del av mange nordmenns hjem. Og det er ikke uten grunn. Håndstøvsugeren er nemlig din beste venn i kampen mot smuler, sand og støv, og den gjør hjemmet ditt renere, og mer allergivennlig. Som trådløs støvsuger fungerer den som supplement til en større støvsuger, men håndstøvsugeren kan også være nok i seg selv. Er du på jakt etter en ny støvsuger? Les med her.  

Hva kan en støvsugertest fortelle meg?  

En støvsugertest er en garanti for kvalitet, og det er derfor et godt sted å starte, hvis du skal investere i en trådløs støvsuger, som for eksempel en håndstøvsuger. Når leser en støvsugertest, så kan du se hvilke trådløse støvsugere, som får flest poeng ut fra funksjonalitet, effektivitet, design og brukervennlighet.  

Du kan dermed lettere finne frem til en trådløs støvsuger, som passer til det behovet som du har. Se flere tester av trådløse støvsugere på stovsugertest.no.  

Hvis du er en av mange, som dag etter dag avslutter hvert måltid under bordet, der du samler smuler, så skal du overveie en håndstøvsuger. En håndstøvsuger er en kompakt trådløs støvsuger, som du kan ha stående, lett tilgjengelig, i kjøkkenet. Med en håndstøvsuger i hånden, så har du fjernet smuler under bordet, eller sand i gangen, i løpet av ingen tid. Det blir derfor mye lettere å holde huset rent. Du kan finne oversikt over de beste håndstøvsugere i denne handstovsuger-test.  

Hvis du er en av dem som fristes til å gi opp kampen mot støvet, og drømmer om å finne en rengjøringsassistent, som kan avlaste deg, så er en robotstøvsuger det rette valg av trådløs støvsuger. En robotstøvsuger kan nemlig støvsuge mens du er på arbeid, eller enda bedre, mens du slapper av på sofaen. Du kan finne en kvalifisert robotstøvsuger i en robotstøvsugertest.  

Finn din nye trådløse støvsuger hos Electrolux, Miele eller Dyson 

De fleste kjente støvsuger produsenter, som Electrolux, Miele, Dyson og Bosch har alle sammen trådløse støvsugere i sortimentet. Både Bosch og Electrolux arbeider kontinuerlig på å forbedre produktene sine, og de trådløse støvsugerne blir derfor bedre og bedre. Snart kommer de også med utskiftelige skaft, sånn at de blir enda mer fleksible. 

Hvis du kjøper en trådløs støvsuger hos en av de kjente merker, som Miele, Bosch, Electrolux og Dyson, så kan du være sikker på at du får en ledningsfri støvsuger som kan oppfylle alle ønskene dine. Den eneste ulempen med en trådløs støvsuger, er en begrenset aksjonstid, så hvis du vet at behovet ditt krever uendelig støvsuger tid, så skal du overveie om en trådløs støvsuger er det rette for deg.  

Så lenge en trådløs støvsuger er fullt oppladet, så kan den imøtekomme de fleste behov. En løsning som fungerer for mange, er å kombinere en håndstøvsuger, med en robotstøvsuger eller annen variant av en ledningsfri støvsuger.