Finn den perfekte gaven til studenten

Som student er det ikke alltid like lett å få hverdagen til å gå rundt. Bursdag- og julegaver kommer derfor ofte godt med når studentene ikke selv har råd til å kjøpe inn alt som trengs i leiligheten. Vi har funnet frem noen gode tips til hva du kan gi til studenten i enten bursdagsgave eller julegave.

Vi har funnet frem noen gode ideer, men husk at det alltid er lov å spørre studenten selv om hva de trenger slik at de selv kan være med å bestemme litt. Finn de beste gavetipsene her nede og gled en student til bursdag eller jul.

Det som trengs i leiligheten

Som student trengs det stort sett alltid noe nytt i leiligheten enten det er noe som alltid har manglet eller om det er noe som trenger en oppdatering. En perfekt gave for studenten er derfor et gavekort på butikker som Claes Ohlson eller Kid der de kan få kjøpt inn det som ofte er litt kjipt å bruke penger på fra egen lomme. Med gavekortet kan studenten få det som trengs av kjøkkenutstyr, bordbriketter og nytt sengetøy. For noen kan det kanskje virke som en litt kjedelig gave, men den vil stort sett alltid falle i smak.


Det går også an å kjøpe inn nødvendigheter som studenten kanskje ikke tar seg råd til på egenhånd. En morsom gaveeske med Jarlsberg, nye sokker, en flaske vin, en brie, spekeskinke og annet student ikke ønsker eller har mulighet til å bruke penger på. Dette kan også være billetter til for eksempel kino, teater eller musikal som student ikke kan ta seg råd til i hverdagen. De aller fleste studenter vil bli glade når de får noe de har behov for, men som nevnt tidligere kan du også alltids spørre.