Den perfekt gave

Å finne en gave til menn kan ofte virke vanskeligere enn en gave til en kvinne. Det er nok fullt mulig at dette er fordi menn ikke nødvendigvis behøver en av hver farge og en til fest og en til hverdag. Likevel er det noe som sjeldent slår feil hos mannen.   

Nemlig en klokke. En klokke er det viktigste smykket en mann kan eie, og det er helt greit å ha både to og syv forskjellige. Klokken kan komplementere et antrekk og de maskuline og stilrene klokkene får virkelig gjort den jobben. Her skal du få noen tips til hvilke forskjellige modeller du kan gå for.  

Tommy Hilfiger 1791559  

Dette er en rålekker og maskulin modell som oser av eksklusivitet. Den ser luksuriøs ut uten å bli for mye, noe som gjør den både ekstravagant men også tidløs. Dette er absolutt en klokke som synes, og passer perfekt for han som ønsker å vise frem det lekre tilbehøret rund håndleddet. Her får du en modell i sølv og gulv med rene linjer og en unik urskive. Klokken har kjede i rustfritt stål og har ikke en klassiske lærrem.  

Citizen Eco-Drive Radio AS2050-10A 

Dette er en noe mer diskret klokke, sammenlignet med den tidligere nevnte modellen. Denne klokken har en enkel urskive og en klassisk sort rem av skinn. Klokken har et solar kvartsurverk som gjør at den kan lades opp av energi fra selv en bordlampe. Her trenger du ikke bekymre deg for å bytte batterier på klokken, og den er også svært lett å vedlikeholde. Perfekt for han som ønsker en tidløs og mer nøytral klokke.  

Seiko Propex Automatic SRPC25K1  

Dette er en klokke for han som har et par fra før av. Denne modellen har et helt unikt og ekstravagant design som gjør at den absolutt skiller seg ut i klokkeesken. Kirurgisk stål gjør at denne klokken har høy kvalitet og de blå, sterke detaljene gjør klokken helt unik.  

Garmin Venu 010-02173-32  

Dette er en stilfull og elegant versjon av smartklokken. Takket være det lekre sorte designet og en gullfarget krans er klokken både smart og trendy på samme tid. Dette er den perfekte klokken for han som ønsker seg en smart klokke som også kan brukes med dressen.