Blomster gir nytt liv til hjemmet

Når man skal innrede hjemme, så er det ofte et element som kan gjøre den helt forskjellen som mange glemmer – nemlig blomster. Blomster kan bidra til å gi nytt liv i hjemmet, men hvordan blir du en mester på å sette sammen buketter? Det kan du lese mer om her.  

Farge til livløse rom 

Blomster kan nemlig bidra til å gi farge til livløse rom. Nå har vi vært i minimalismens nådeløse jerngrep i noen år, og det er det mange som begynner å bli litt lei av – med god grunn. Det er nemlig noe med organiske ting og farger som gjør noe med humøret vårt, og her kan blomster være akkurat det som skal til for å gi litt farge i hjemmet. 

Det du skal tenke på når du velger blomster, er å finne blomster som du føler representerer din personlighet, og blomster i de helt riktige fargekombinasjonene. Det er ikke bare å gå for det første og det beste. Blomster sier nemlig mye om hvem du er, og hvis du skal bruke blomster til å friske opp et sterilt og hvitt rom, så blir de et naturlig fokuspunkt i rommet. Derfor er det viktig hva man velger.  

Blomster er in 

Akkurat nå er det in med blomster, og det er spesielt in at man blander farger og varianter av blomster, som kanskje er litt utenom det vanlige. Inspirasjon på nettet er et godt sted å begynne, når man skal finne blomster som gir akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Det er nemlig ikke noe som ikke er lov. Du kan blande akkurat som du vil, men det gir samtidig uendelige valgmuligheter, hvilket kan gjøre det litt ekstra vanskelig å velge. Da kan inspirasjon være det du trenger for å snevre inn til færre valg som du kan ta stilling til – kanskje blir du også inspirert til en helt ny kombinasjon?  

Tørkede blomster har også vært utrolig populære i lang tid, det man kaller evighetsbuketter. Dette kan være et godt alternativ for deg som gjerne vil ha farge, men som ikke vil kjøpe nye blomster hver uke.  

Blomster er nøkkelen til et mer fargerikt hjem, og det er også en utrolig lett og enkel måte man kan bytte stil i et rom, uten å måtte kjøpe nye møbler eller ting. Det er en forholdsvis billig oppgradering, og kanskje en liten gave til deg selv hver uke, å kjøpe friske blomster som du kan ha stående i stuen eller på soverommet.