3 tips til velvære denne våren

Vi har vært gjennom en tøff tid, men nå kommer våren og sommeren snikende inn på oss, sakte men sikkert. Det er en perfekt tid for å begynne å ta tak i ting du har utsatt. Kanskje er det på tide å endelig pusse opp badet, oppdatere online-dating profilen eller starte med den treningen i stua. Her skal du få tips til noe du kan jobbe med mot sommeren.  

Kontroll på personlig økonomi  

Få kontroll på økonomien. Det er vel noe vi alle kan jobbe med fra tid til annen. Heldigvis er det andre måter å forbedre økonomien på enn å lage budsjett. Det er ikke alle som er kjempe fan av å lage budsjett – og det er helt lov. Likevel er det andre tiltak du kan gjøre for å sikre din personlige økonomi. Oppdater til en bank til en som har gode tilbud, forsikringer og lave gebyrer. Ikano Visa er en av flere visa kort som gir deg mulighet til å få tilgang til et fordelsprogram, få betalingsbeskyttelse og reise- og avbestillingsforsikring.  

Den sistnevnte fordelen er en fordel du omtrent burde forvente fremover. Vi går en usikker tid i vente, og det er en kjempe fordel med reise- og avbestillingsforsikring.  

Et uferdig oppussingsprosjekt  

Vi har jo alle et oppussingsprosjekt som aldri ble ferdig. Nå når sola titter frem og snøen smelter er det et perfekt tidspunkt for å fortsette oppussingen. Er det verandaen som trenger et nytt liv, eller kjøkkenet? Uansett prosjekt, lite eller stort, er det bare å ta det opp igjen. Skaff deg en god foldestige, f.eks fra stigefabrikken.no, og begynn arbeidet. Så fort du har det riktige utstyret på plass er du allerede et steg nærmere det ferdige resultatet.  

Ikke la unnskyldningene ta overhånd lenger. Ta kontroll og ta ansvar. Begynn på det som en gang skulle vært ferdig og føl en fantastisk mestringsfølelse etterpå.  

Nok av ensomhet  

Det er ingen hemmelighet at det har vært ekstremt kjipt å være singel det siste året. Det har vært hardt, vanskelig og merkelig å drive med dating. Mange har latt være og mange har følt at det ikke har fungert. Nå titter sola frem og kjærligheten er klar for å blomstre igjen.  Derfor er det kanskje på tide å ta opp igjen den dating profilen som aldri ble ferdig. Gi det en sjanse til. For det å føle seg ensom er en følelse de aller fleste av oss misliker. Så nå får du ta saken i egne hender og prøve online dating, hos f.eks Citizen21.  

Uansett hvordan eller hvor du skulle ende opp med å date, ønsker vi deg lykke til! Finn noen å dele livet, en kaffe eller et par måneder med.